29.05.2022

Колбасаны кантип даярдоо керек?

Колбасаны кантип даярдоо керек?
Колбасаны кантип даярдоо керек?

Колбаса жана винер жегенге даяр продукт. Ошондуктан, колдонуу алдында жылуулук дарылоонун кереги жок. Бирок, эгерде сиз дагы эле ысык колбаса же колбаса жегиңиз келсе, анда аны төмөнкү ыкма менен ысытуу керек: барларды 55-60 С температурадагы ысык сууга салышыңыз керек (алардын үстүнкү колбаса менен жабылышы үчүн) суу) жана сууну кайнатыңыз. Жылыткандан кийин сууну агызып, тилкелерди алып салууну унутпаңыз.

Башка жаңылыктар

Ваше сообщение отправлено