Сырьё базасы

Колбасаларды өндүрүүдө табигый уй жана канаттуулардын эти, ошондой эле европалык “Zaltech” брендинин табигый жана сапаттуу татымалдары колдонулат.

Өндүрүштө колдонулган чийки зат катуу көзөмөлгө алынат жана бардык зарыл Халал стандарттарына жооп берет.

 

 

 

Говядина

 

Уй эти

Уйдун эти жергиликтүү фермерлерден сатылып алынат.

Бодо мал табигый жана табигый шартта тоо жайыттарында багылат. Малды союуда исламдын бардык нормалары, ошондой эле бардык санитардык, ветеринардык нормалар катуу сакталат.

 

 

 

 

Группа «Черкизово» начала поставки мяса птицы в Саудовскую Аравию |  New-Retail.ru

 

Канаттуулардын эти

Канаттуулардын эти Удмуртиянын «Глазовская птица» канаттуулар фабрикасынан экспорттолот. Бул табигый жана экологиялык таза продукт. Өзгөчө айырмачылык - чөп унун пайдалануу менен канаттууларды тамактандыруу диетасы. Мамлекеттик стандарт боюнча чыгарылат. "Халалдын" талаптарына жооп берет.

 

 

 

 

СПЕЦИИ ОТ А ДО Я

 

Татымалдар жана кабык

Татымалдар маанилүү, алар продукттун жарыгын жана ар түрдүүлүгүн берет.

Биз "Zaltech" европалык брендинин табигый жана жогорку сапаттагы татымалдарын гана колдонобуз, анын өндүрүшү уникалдуу ноу-хау технологиясына негизделген, ал уникалдуу жана өзгөчөлүктү максималдуу сактоону камсыз кылуу үчүн продуктуну эң жумшак иштетүүнү колдонгон. - бир түрдөгү даам касиеттери. Ыңгайлуу пломбаланган таңгак эфир майларынын букеттерин майдаланган этке кошуудан мурун сактап калууга мүмкүндүк берет. Эң кеңири таралган жыпар жыттуу заттар: мускат жаңгагы, кара жана ак калемпир, союл, кориандр, калемпир.

Продукцияны жана даамын жакшыраак сактоо үчүн биз заманбап, экологиялык жактан таза жана түтүн өткөрбөгөн табигый корпусту колдонобуз.

Ваше сообщение отправлено